Even voorstellen …..

Chitra Ramcharan

Chitra Ramcharan

Pedagogisch medewerker

Graag stel ik mij voor aan u. Ik ben Chitra Ramcharan. Enige maanden heb ik op de peutergroep en peuterspeelzaal groep gewerkt, dit hebt ik met veel liefde gedaan en ik vond het een leuke groep. Nu werk
ik op de babygroep en dagelijks zie je de kinderen ontwikkelen. Deze doelgroep vind ik erg leuk.

Ik ben nu 12 jaar werkzaam in de kinderopvang. Dit werk doe ik met veel liefde en zelf heb ik er ook plezier in.
Ik zie graag dat de kinderen zich ontwikkelen en help ze hierbij. Ik ben moeder van 3 kinderen, twee dochters en een zoon. Mijn hobby’s zijn : winkelen, koken, lekker bezig zijn met kinderen en muziek luisteren.

Groetjes, Chitra

Charoma Lens

Charoma Lens

Onderwijsassistent

Hallo, ik ben Charoma Lens, 20 jaar oud en woon in Amsterdam. In juni heb ik mijn niveau 4 diploma gehaald als onderwijsassistent. In augustus 2015 ben ik begonnen op kinderdagverblijf De Paddestoel op de peuterplus en BSO groep, dit is een combinatie groep. Deze groep vind ik hartstikke leuk, omdat wij als leidsters de verantwoordelijkheid hebben de kinderen klaar te stomen voor de basisschool. Dit is ook precies de reden waarom ik elke keer weer met plezier naar mijn werk gaat. Elke dag zie ik als een uitdaging, daar bedoel ik mee dat elk kind elke dag een nieuwe uitdaging nodig heeft om te leren en zich te ontwikkelen.

Carla Pica

Carla Pica

Pedagogisch Medewerker

Ik stel mij aan u voor, mijn naam is Carla Pica, ik ben 45 jaar oud en hoofdleidster bij De Paddestoel. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Almere Haven. Ik heb 5 jaar in de zorg gewerkt en ik werk al 12 jaar met kinderen. Ik werk met plezier bij De Paddestoel en maak graag kennis met alle ouders. Een fijne werkplek, waar ik me helemaal thuis voel.

Groetjes, Carla

Mavis Chin Fung Chun

Mavis Chin Fung Chun

Directeur / Locatie Manager

Hallo, Ik ben Mavis Chin Fung Chun, woonachtig in Amersfoort. Woon samen met Marcel en onze 3 jongens Fariel, Richard en Damian. Ik heb 15 jaar in de gezondheidszorg in Utrecht gewerkt, voornamelijk in de oudere zorg( mensen die een CVA gehad hebben, Corsocov patiënten maar ook met kanker patiënten. Dit heb ik met heel veel plezier en liefde gedaan. De laatste zorg die je aan iemand kan geven, voor degene zijn wanneer ze je nodig hebben is het mooiste in die jaren geweest, maar ik had ook nog een droom: een eigen kinderdagverblijf beginnen.
Op 15 juni 2011 vond ik een geschikte pand, en ben met al mijn eigen ideeën begonnen aan deze mooie reis. Met veel hulp van Activ Vastgoed bouwmanagement ( Eugene Klutman ) en Radius Interieur en Vormgeving (Ronald de Jong ) is er een heel mooi kinderdagverblijf ontstaan.
Op 4 juni 2012 opende De Paddestoel eindelijk haar deuren. Zelf hou ik ontzettend veel van kinderen en wil heel graag een verlengstuk zijn voor de ouders in de zorg voor hun kinderen. Naast mijn taak als directeur geef ik ondersteuning op alle groepen waar nodig is. Wat ik belangrijk vind is dat er onder de groepsleidsters een prettige werksfeer is, dat er liefde volle zorg wordt gegeven aan de kinderen en een sterke ouderbetrokkenheid en participatie.
Groetjes Mavis ( Directeur KDV De Paddestoel )