Even voorstellen …..

Mavis Chin Fung Chun

Mavis Chin Fung Chun

Directeur / Locatie Manager

Hallo, Ik ben Mavis Chin Fung Chun, woonachtig in Amersfoort. Woon samen met Marcel en onze 3 jongens Fariel, Richard en Damian. Ik heb 15 jaar in de gezondheidszorg in Utrecht gewerkt, voornamelijk in de oudere zorg( mensen die een CVA gehad hebben, Corsocov patiënten maar ook met kanker patiënten. Dit heb ik met heel veel plezier en liefde gedaan. De laatste zorg die je aan iemand kan geven, voor degene zijn wanneer ze je nodig hebben is het mooiste in die jaren geweest, maar ik had ook nog een droom: een eigen kinderdagverblijf beginnen.
Op 15 juni 2011 vond ik een geschikte pand, en ben met al mijn eigen ideeën begonnen aan deze mooie reis. Met veel hulp van Activ Vastgoed bouwmanagement ( Eugene Klutman ) en Radius Interieur en Vormgeving (Ronald de Jong ) is er een heel mooi kinderdagverblijf ontstaan.
Op 4 juni 2012 opende De Paddestoel eindelijk haar deuren. Zelf hou ik ontzettend veel van kinderen en wil heel graag een verlengstuk zijn voor de ouders in de zorg voor hun kinderen. Naast mijn taak als directeur geef ik ondersteuning op alle groepen waar nodig is. Wat ik belangrijk vind is dat er onder de groepsleidsters een prettige werksfeer is, dat er liefde volle zorg wordt gegeven aan de kinderen en een sterke ouderbetrokkenheid en participatie.
Groetjes Mavis ( Directeur KDV De Paddestoel )

Denise Heuvink

Denise Heuvink

Pedagogisch Medewerker

Hallo, ik ben Denise Heuvink. Ik ben 23 jaar oud en woon in Almere. In juli 2013 ben ik afgestudeerd aan het ROC Flevoland als pedagogisch medewerker. Het beroep spreekt mij aan, omdat ik het fijn vind dat ik een steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Wat ik de kinderen nu leer, is immers van invloed op de toekomst van hen. Ik werk sinds maart 2014 bij kinderdagverblijf De Paddestoel. Ik werk op een combinatie groep van peuterspeelzaal kindjes en peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Ik ga met plezier naar mijn werk. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn. Het helpen van kinderen en het doen van activiteiten met hen geeft mij enorme voldoening. Wat ik erg leuk vind, is het organiseren van verjaardagsfeestjes voor de kinderen. Het is leuk om te zien dat het kind dan in het middelpunt van de belangstelling staat en ervan geniet. Verder valt het mij op dat de ruimtes van de verschillende groepen erg schoon zijn, dit is niet alleen voor mij fijn, maar ook voor de kinderen natuurlijk. Samen met mijn collega’s zorgen wij voor een schone ruimte.

Groetjes, Denise

Monika Varga

Monika Varga

Pedagogisch Medewerker

Hallo, graag stel ik mij aan u voor:
Mijn naam is Monika Varga. Ik ben 28 jaar en kom uit Hongarije. Ik woon bijna 5 jaar in Nederland. Mijn HBO Pedagogiek diploma heb ik ook in Hongarije gehaald in 2008. Sinds januari 2013 werk ik met veel plezier bij KDV De Paddestoel met mijn lieve collega’s. Ik sta op de babygroep en dat vind ik ontzettend leuk! De kinderen maken mij altijd blij. Werken met kinderen is echt mijn passie. Ik zie het als mijn roeping. Ik wil kinderen graag helpen in hun ontwikkeling.

Mijn hobby’s zijn: knutselen, lezen, badminton en reizen. Ik hoop u snel te ontmoeten op KDV De Paddestoel.

Groetjes, Monika

Chitra Ramcharan

Chitra Ramcharan

Pedagogisch medewerker

Graag stel ik mij voor aan u. Ik ben Chitra Ramcharan. Enige maanden heb ik op de peutergroep en peuterspeelzaal groep gewerkt, dit hebt ik met veel liefde gedaan en ik vond het een leuke groep. Nu werk
ik op de babygroep en dagelijks zie je de kinderen ontwikkelen. Deze doelgroep vind ik erg leuk.

Ik ben nu 12 jaar werkzaam in de kinderopvang. Dit werk doe ik met veel liefde en zelf heb ik er ook plezier in.
Ik zie graag dat de kinderen zich ontwikkelen en help ze hierbij. Ik ben moeder van 3 kinderen, twee dochters en een zoon. Mijn hobby’s zijn : winkelen, koken, lekker bezig zijn met kinderen en muziek luisteren.

Groetjes, Chitra

Sylvia van Haag

Sylvia van Haag

Pedagogisch Medewerker

Hallo, ik zal mij even voorstellen:
Ik ben Sylvia van Haag en ben 21 jaar, ik ben geboren in Almere Buiten. Ik ben geen enigst kind want ik heb nog een grote broer en zus. Toen ik 11 jaar werd gingen wij verhuizen naar Almere Haven. Mijn broer en zus zijn het huis al uit en wonen samen met hun vriend/vriendin. Ik heb ook een hele lieve vriend en sinds kort wonen wij ook samen.

Ik doe de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3. Dit doe ik bij ROC Flevoland. Hierbij loop ik stage in het kinderdagverblijf De Paddenstoel. Ik werk nu ander half jaar in het bedrijf en heb het hier zeer naar mijn zin. Ik vind het heel leuk werk en wil er het beste van maken. De Paddenstoel is mooi en nieuw. Lieve bazin, leuke collega’s & kindjes.

Liefs Sylvia.

Charoma Lens

Charoma Lens

Onderwijsassistent

Hallo, ik ben Charoma Lens, 20 jaar oud en woon in Amsterdam. In juni heb ik mijn niveau 4 diploma gehaald als onderwijsassistent. In augustus 2015 ben ik begonnen op kinderdagverblijf De Paddestoel op de peuterplus en BSO groep, dit is een combinatie groep. Deze groep vind ik hartstikke leuk, omdat wij als leidsters de verantwoordelijkheid hebben de kinderen klaar te stomen voor de basisschool. Dit is ook precies de reden waarom ik elke keer weer met plezier naar mijn werk gaat. Elke dag zie ik als een uitdaging, daar bedoel ik mee dat elk kind elke dag een nieuwe uitdaging nodig heeft om te leren en zich te ontwikkelen.

Carla Pica

Carla Pica

Pedagogisch Medewerker

Ik stel mij aan u voor, mijn naam is Carla Pica, ik ben 45 jaar oud en hoofdleidster bij De Paddestoel. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Almere Haven. Ik heb 5 jaar in de zorg gewerkt en ik werk al 12 jaar met kinderen. Ik werk met plezier bij De Paddestoel en maak graag kennis met alle ouders. Een fijne werkplek, waar ik me helemaal thuis voel.

Groetjes, Carla